En noget ophængt seniorspejder!

Så blev den nye seniorenhed skudt i gang. Yasmin, Nadia, Line, Sofie, Carl F, Magnus, Christian og Mette er vokset ud af troppen og dermed vokset ind i en spritny seniorenhed som havde første møde idag.

Der var afbud fra Yasmin og Mette vil kun lejlighedsvist deltage – hun tager lige et år på efterskole. Aftenens møde var en blid opstart med introduktion til seniorarbejdet, snak om forventninger og forberedelse af næste seniormøde hvor vi holder seniorting og planlægger det kommende halvårs porgram.

Resten af mødet gik med to udfordringer – tape en seniorspejder fast til en væg med gaffa tape og flytte en telefonmast ind i baghaven bage et hus. Den sidste aktivitet var krævende og blev heldigvis afsluttet af the og kage, men vi fik ikke taget billeder fra aktiviteten. Det gjorde vi til gengæld, da seniorerne tapede Nadia til væggen med gaffatape.

Taperullerne er igang

Taperullerne er igang

Halvvejs

Så er de halvvejs – to ruller er brugt

Nadia hænger

Nadia hænger på væggen

Posted in Senior

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver