Ankomst Warszawa

Så blev det endelig tid til Smølfernes sommerlejr – Polen 2018. Valget af Polen blev foretaget af seniorerne selv, bl.a. på baggrund af et stort ønske om at komme til Auschwitz.
4 seniorer og én leder tog fra Københavns Lufthavn søndag formiddag. Vel ankommet til Chopin Lufthavn i Warszawa, gik turen mod udlejningskontoret for at finde ud af hvilken bil der skal være vores hjem i den kommende uge. Det blev en stor, fin Mercedes Vito med automatgear og Aircondition. Med plads til 9 personer og god bagageplads, var der INGEN protester over bilvalget.
Vi tog fra lufthavnen og mod centrum, først for at finde et sted vi kunne handle noget frokost, dernæst for at gå til og rundt i den gamle bydel. Det meste af Warszawa blev bvombet af tyskerne under anden verdenskrig. Den gamle bydel er faktisk bygget efter krigen, men er bygget som husene / gaderne oprindelig var.
Den gamle bydel er forholdsvis hurtig at komme igennem, og man må sige at det er noget af en turistfælde. Tilbage i bilen og lidt udenfor byen for at finde en campingplads, af den dyre slags – 400 kr for os fem, én overnatning. Vi regner med at de bliver billigere når vi kommer lidt ud på landet. I morgen går turen mod Krakow.

 

Posted in Senior
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver