Auschwitz

Vi stod relativt tidligt op for at kunne komme til Auschwitz i god tid. Så spiste vi morgenmad, pakkede vores ting og tog afsted mod koncentrationslejren.

I bilen spillede vi både lidt Uno og nogle fik taget sig en lille lur. Men selvfølgelig kan alting ikke gå som forventet. Gerda (vores GPS) talte i tåger, men for at være ærlig var det ikke noget nyt. Problemet var, at der var en kæmpe lang bilkø, som tog evigheder at komme igennem. Vi fandt da ud af hvad kilden til køen var: En hel masse polakkere som bare ikke kunne finde ud af at indgangen til en stor forlystelsespark lå på den anden side end der hvor de lige havde forestillet sig…

Vi nåede endelig frem til Auschwitz. Desværre var heldet heller ikke med os der. Det første der mødte os, var nemlig en kæmpe lang kø, den her gang ikke af biler, men af alle de mennesker der også havde lyst til en guidet tur gennem lejren.

Timerne gik, endelig fik vi billetterne, og turen startede. Det var en spændende og meget rørende oplevelse, noget som vi nok ikke vil glemme. Ja, vi kunne alle blive enige om at det var hele den lange ventetid værd. Selvom vores turguide ikke lige helt var den bedste til engelsk. (Vi lærte næsten mere af et turistblad om Auschwitz, som Klaus læste højt for os).

Så gik turen tilbage igen mod campingpladsen. Vi var alle meget trætte, og glædede os til at få noget at spise og komme i seng!

/Isabella

Posted in Senior
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver