Søndagstur med ØE22

Klan ØE22 drog ud i det smukke efterårsvejr og begav sig mod Korsør. Bjørn havde fået adgang for hele klanen til Flådestation Korsør og vi var om bord på fregatten Niels Juel og fik den store rundvisning  – det var godt vi havde Bjørn med til at finde rundt. Vi startede på broen og fik forklaret de forskellige funktioner, derefter bevægede os ned gennem skibet gennem sikringsrum, kabys, mandskabsrum, chefsalon, maskinrum, vaskeri, linnedrum, helikopterlandingsplads og meget andet med helt specielle navne for, hvad der nu er på en fregat.

 

 

 

 

 

 

 

Drengene står og kigger ned til de store maskiner - og er en smule imponeret

Drengene står og kigger ned til de store maskiner – og er en smule imponeret

 

Sol på helikopterpladsen

Sol på helikopterpladsen

 

Posted in Klanerne

Skriv et svar

Seneste kommentarer

Arkiver