Dag 7 – Dampbåde og Snitteværksted

Trætheden begynder at melde sig hos ulvene, og de bliver svære og svære at vække om morgen, men det lykkedes endnu engang. Nattene i teltet havde vidst ikke været lige så god som i shelteren. Efter flaghejsning om morgen + de andre daglige rutiner, skulle vi lave dampbåde. Hver af de ulve der var tilbage fik lavet sig en båd, men desværre fik vi ikke dampen til at virke. I stedet tog Emil og Johan en kano ud på søen hvor de søsatte bådene. De blev herefter skubbet ind af vinden. Vi havde endnu en hyggelig formiddag langs søkanten. Efter frokost som i dagens helt specielle anledning var ultra specielle madder. Da ulvene var mætte og glade, og opvasken var klaret var der dømt snitning. Alle ulve fik snittet en kniv, og lederne gav sig i kast med en ske. Til aftensmad var der i dag utrolig vel lavede  pitabrød. Vi runde en fantastisk centerlejr af her på næsbycentret med afslutningslejrbål og overnatning i shelter for anden gang!

Snitte

vedsoen

 

Posted in Flokken
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver