De super seje Gribbes hejk

De mega seje gribbes Hejk!
Vi havde en helt igennem fantalastisk hejk!

Vores hejk startede torsdag kl 14 med en bustur på 40 min. Endelig kom vi frem til starten på 20 fantatiske timer, vi greb vores tasker og smed dem på ryggen. Vi startede med en stejl bakke den var dog heldigvis ikke så lang.

Jordvejen blev til grus og vejen fladede meget ud, helt behageligt!
På turen var der helt utrolig mange udkigsposter, hvor både udsigten og vejret blev nydt i fulde drag. Efter kun en time var vi halvvejs og ikke til at slå ned. Vi havde en hurtig pause hvor væsken flød både ind og ud! Foran os ventede en ca 500 meter klatre tur (det bjerg spætterne syntes var højt), vi brugte næsten 2 timer på stigningen, energi niveuet var lavt, nogle var så trætte at de bare ville ligge sig ned og dø. Men vi kom på benene og videre! Vi forsatte i 2 timer før vi lavede aftensmad, den stod på tomatsuppe, efter at have skovlet maden i os, bestemte vi os for at vi ville gå hele turen på en gang. Vi fik stablet os selv op på vores trætte ben, og smed tasken på ryggen. Herfra gik det stejlt ned ad, det var en hård tur, men de ultra seje gribbe klarede turen, efter en kort badetur og bivuak opsætning gik vi i seng, næste morgen stod vi op og valdrede op til bussen. Vi var tilbage på lejrpladsen kl 11 efter en ultra vellykket hejk.

Hilsen Gribbene, Frie Fugle

Posted in Troppen
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver