Dag 2 – lejretablering og O-løb

Næsten friske ulve blev vækket kl. 0730, og efter 30 min stod de (næsten) klar til flaghejsning. Udvidlede, glade og i flot uniform, stod de med store øre og lyttede til dagens beskeder. Da flaget var strøget til tops, blev der hentet morgenmad og fordi det var søndag stod den på “fin” mad (Sødmælksbrød var det fineste vi kunne få). Efter opvasken, byggede nogle tørre stativ mens andre legede med sæbebobler. Timerne fløj afsted, og pludselig var vi blevet sultne og frokosten blev sat frem. På grund af den stegende hede valgte vi at ud sætte eftermiddags aktiviteten, dette betød at biksen blev afprøvet for første gang. Da luften var blevet lidt koldere, delte vi s i to hold og tog på O-løb (orienterings løb). Begge hold fandt næsten alle poster, og en god rund tur på centeret. Der blev lavet super lækker aftensmad (ris taffel), og dagen sluttede af med et hylende morsomt lejrbål,kreeret af den fantastiske stab.  foto-2 foto

Posted in Flokken
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver