Flere snitteøvelser

Ulveflokken arbejdede videre med snitteøvelser og i dag fik de en teknisk svær opgave. De skulle snitte en logstav med flere elementer på. Først skulle de snitte en runding i den ene ende. derefter afbarke et stykke af pinden på nær to bånd af barken, så skulle de snitte staven firkantet, dvs. snitte af på 4 sider, så den blev helt firkantet på et afmålt stykke og endelig skulle de snitte en firkantet pyramide i den anden ende. Det var en udfordring for alle ulve og de fleste nåede i mål eller næsten i mål. Undervejs var der dog flere små snitsår på ulvefingrene, men de fik plaster på og snittede videre.

De store ulve, der har øvet flere gange på at snitte var hele aftenen hos seniorerne, hvor de snittede enten en knage eller en mobilholder ud af et stykke af et grantræ – dem har vi desværre ikke nogle billeder af.

Der var stor koncentration om de lidt vanskelige snitteøvelser

Sådan bliver en pind til en logstav

Dyb koncentration……

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver