Ø-hop til Bornholm

I februar tager ulveflokken på Ø-hop rundt i Danmark. Vi begyndte vores rejse med at folde en båd og sejle til Bornholm. Alle ulve foldede deres egne papirbåd og vi tog turen over til Solskinsøen.

På Bornholm finde De Underjordiske og Krølle Bølle er én af de Underjordiske.

Emil læste en historie om Krølle Bølle, der på èn dag var rundt på Bornholm og så alt det vigtige på øen, Hammershus slotsruin, Allinge, Rønne, lufthavnen, en rundkirke, Dueodde strand, Nexø og Svaneke, røgede sild, Natur Bornholm, Gudhjem og meget mere. Krølle Bølle havde fra midnat til midnat til at nå rundt på øen – og han nåede det lige nøjagtigt.

Da historien var færdig tog vi tøj på og gik ned. Ulvene skulle prøve at finde nogle af de Underjordiske, det kunne være lidt svært for de er lidt menneskesky og heller ikke så glade for lyset. Men det lykkedes banderne at finde en hel del af de underjordiske.

Oppe i lokalet igen skulle banderne spille vendespil, der blev spillet med en quiz som bonus. Det var selvfølgelig et vendespil med en hel masse ting fra Bornholm, lakrids, Spejdercenter, færge, flag og meget mere.

Efter vendespil og quiz trak Emil en rigtig bornholmer specialitet frem – en røget sild. Hver bande fik en røget sild og fik anvist, hvordan de pillede benene ud af den og kunne smage på det lækre kød fra silden. De fleste turde smage på silden og det var virkelig en bornholmerdelikatesse.

Da mødet var lige ved at være færdigt tog vi flyveren hjem fra Bornholm, så vi kunne være hjemme til tiden.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver