Så er ulvene gået på sommerferie……

Gråbrødre Flok havde et presset program i onsdags, den sidste onsdag inden sommerferien. Vi havde inviteret forældre og søskende til at være med til mødet. Desværre havde vi ikke det sommervejr vi havde drømt om, så vi flyttede et lille løb indendørs og havde poster på 3 etager i tårnet i kirken – men det gik nu alligevel.
Herefter havde vi Fuldmånemøde, men da det er hemmeligt for alle andre end ulve i flokken, så lavede forældrene guf til alle sammen til senere. Til Fuldmånemødet blev Rosemunde optaget – så velkommen i flokken.
Da vi alle var samlet igen til Nektaringuf og saftevand og kaffe, fik de ulve, der har gennemgået alle 3 møder om brugen af kniv, et knivbevis og en lille kniv til at hænge på uniformen. De ulve, der skal med på sommerlejren på Næsbycentret fik de sidste informationer og sommerlejrmærket, og så blev klokken også så mange, at det var tid til at synge af og sige tak for i år.
Vi ønsker alle ulve og forældre en rigtig god sommer.

Posted in Flokken
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver