Hejk

Onsdag og torsdag har spejderne været på hejk. Til jer der ikke ved det, så er en hejk en længere gåtur der strækker sig over 2 dage. Spejderne har i alt gået 20-25 km onsdag/torsdag.

De blev sendt afsted efter tidlig frokost onsdag hvor første destination var Frederiksborg slot. Ved ankomst fandt vi en lille opgaveleg hvor spejderne skulle finde forskellige billeder i forskellige rum og til sidst skulle alle de små ledetråde de fik, danne et ord.
Efter et par timer på slottet gik turen videre til en spejderhytte vi havde fået lov til at låne af nogle gule spejdere, Kong Hardeknuds trop. Her var heldigvis handlemuligheder tæt på, så der var blevet snoldet rigelig slik til at klare sig.

Tirsdag morgen kom lederne til hytten kl.8:30 hvor spejderne stod klar til at gå videre. Første destination var Store Dyrehave. Her var der et lille løb hvor de skulle rundt og finde forskellige poster. Poster som både omhandlede naturen men også hjernevrider-poster.
Efter frokost gik turen mod hytten. De sidste 6,5 km skulle nedlægges på trods af at alle så småt var begyndt at blive lidt trætte.
Dog må vi sige – kæmpe ros til spejderne! De tog det i stiv arm og da de fik valget om rygsæk eller ingen rygsæk var det kun 2 ud af 11 spejdere der fortsatte uden. Resten ville gerne færdiggøre hejken med rygsækken på, for sådan startede de – det er altså sejt!

Ved ankomst til hytten havde lederne sørget for kage og saftevand. Patruljerne kom forskudt, så den første patrulje fik lige slappet af inden aftensmaden skulle laves.

Til aften skal vi have et lille lejrbål inden vi imorgen skal tage afsked med hytten og lejrlivet og pakke sammen.
Til gengæld glæder vi os til at forældrene imorgen kommer og oplever det sidste af lejren med os, griller pølser over bål og hygger med lejrbål inden vi siger på gensyn til d.19/8 hvor vi starter spejdermøder igen.

Vi kalder det ketter-art. Det er næsten lige så fancy som latte art.
Posted in Uncategorized

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver