Ulvetur – Fra Dragør til Bjarke Cirkelsten

6 friske ulve mødtes på Sundby Vester Plads lørdag morgen og tog bussen til Dragør.

Det var diset, det regnede ikke, men der var fugt i luften – og nogle gange var den tungere end andre gange. Da vi rundede Dragør Fort, kom der to kajak roere rundt bag fortet og pga. disen og at himmel og hav havde samme farve, så det ud som om de fløj oppe i luften – til stor forundring hos ulvene.

Vi gik ad stien på engene på Sydstranden, forbi bakkerne inden Søvang og et sted der omkring spiste vi madpakker og ulvene blev fuld af energi.

Vi gik på diget forbi Søvang og nogle af ulvene gav husene karakterer alt efter, om de havde lyst til at bo der eller ej. Efter Søvang gik vi ind i Kongelunden og efter et stykke tid kom vi til Bjarke Cirkelsten.

Ved siden af Bjarke Cirkelsten ligger der et fint bålsten med store siddesten og borde og bænke. Emil kom lidt efter vi andre var ved bålpladsen og han havde brænde, saft, pandekagedej, pander og andet godt med. Vi tændte bål og ulvene stegte og spiste alle de pandekager, de kunne og Emil varmede vand på sin Kelly Kettle, så ulvene kunne få en rigtig ulveturdrik – varm saft. Og lederne kunne få kaffe:-)

Pandekager over bål er virkelig godt
Emil sørgede for varmt vand til saft og kaffe
Der blev spist virkelig mange pandekager

Tak for en hyggelig med ulve og ledere. Dejligt med vandretur, frisk luft, bål , pandekager og varm saft og ikke mindst snak og leg.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver