Vandredag 2021

I år begyndte Vandredagen i Valbyparken. Ulve, kuniorer, tropsspejdere, ledere og forældre mødtes kl. 10. Solen strålede, der var masser af vind i håret og der kom en sky af og til, så det var fint gå-turs-vejr.

Forældrene gik afsted, så de ikke gik i vejen for børnene, ulve og juniortrop/trop gik hver sin vej i Valbyparken og på den måde blev de delt op. Turen gik ned til vandet og langs kysten ved Valby Strand og rundt om Sydhavnstippen. På ved ind mod Sjællandsbroen skulle spejderne finde trolden Ivan Evigvår, inden det gik videre langs havnen.

Lige inden vi skulle over Sjællandsbroen stod Claus og udleverede snack-poser med drikke og snack til turen.

Fra Sjællandsbroen gik tropspejderne og forældre sydover, mens ulve og juniorer gik nordover. Vi gik alle af forskellige ruter hen over Fælleden. Nogle gik omkring Nokken og haveforeningen Sønderbro og andre gik længere rundt på Fælleden og hen over golfbanen, inden de gik mod kirken.

I haven bag kirken havde seniorerne grillet pølser og franske hotdogbrød, så der var lidt til alle, da vi kom i mål.

Tak til alle dem, der var med til Vandredagen i år.

Ulvene fandt Ivan Evigvår
Juniortroppen er måske på en sti?
Ulvene traver i solen.
Forældrene holder en pause på diget.
Ulvene fandt disse spøgelsestræer – fuld af spindemider
Ulvene på vej op ad bjerget.
Forældre løser de medbragte opgaver
Seniorerne griller til alle deltagere.
Der bliver hygget i skyggen da alle er i mål
Posted in Flokken, Gruppen, Senior, Troppen

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver