Seniorerne udfordrer i sæbekasseløb

Seniorpatruljen har udfordret den ældste patrulje i troppen til et sæbekasseløb. Begge patruljer har i ugerne op til løbet været i gang med at bygge hver sin bil og onsdag stod dysten på Kastrupfortet.

Der var 5 forskellige løb: Et forhindringsløb, et Dragrace løb, et løb med skift af fører undervejs, et forhindringsløb, hvor fører og skubber har bind for øjnene og bliver dirigeret af én fra patruljen, et ringridningsløb og et løb med indhentelse af koder og endelig en dyst på selv bilen.

Seniorpatruljen stille alle 4 spejdere, mens troppens patrulje var ramt af afbud , så de var kun 3 spejdere til dysten.

Det var underholdning for alle pengene for dommere og ledere, for alle spejderne gav alt, hvad de havde i sig – og lidt til. Men seniorerne endte med at besejre troppen i alle løb, men vandt dog på bilen, da den lige var en klasse flottere end seniorernes.

Begge patruljer lægger afsted i Dragrace
Klar til afgang
På vej på ringridningsløb
Fuld koncentration
En glad tropleder
De glade vindere i Seniorpatruljen
Posted in Senior, Troppen

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver