Ø-hop til Fanø

Ulvenes sidste tur rundt på øer i Danmark gik til Fanø. Nogle af ulvene havde været på Fanø, og Selma kunne nogenlunde huske, hvor øen ligger.

Lidt fakta oplysninger om Fanø, som  hvor mange der bor på Fanø, dragefestival i begyndelsen af august måned, folkedragter fra øen, søfart og skibsbyggeri og en kunstner koloni samtidig med Skagensmalerne.

Ulvene skulle nu prøve kræfter med livet som sømand og livet som kunstmaler på Fanø. Som man kan se på billederne er der ikke så få kunstner evner gemt i ulveflokken og måske en sømand eller to.

 

Efter vi havde prøvet kræfter med tov og pensler, skulle vi igen prøve den folkedans, som vi lærte til sidste møde, hvor vi var på Ø-hop til Samsø. Det gik VIRKELIG godt, ingen fejl og kun fest og sjov, mens vi dansede og det gik hurtigere og hurtigere og hurtigere…….

Inden mødet var slut havde vi fuldmånemøde, hvor vi skulle optage, Francisco, Selma og Vanessa i Gråbrødre Flok, men da det er hemmeligt, kan vi ikke fortælle om, hvordan det foregår. Til slut på mødet talte vi om Tænkedag, der er den 22. februar og hvor Baden-Powell er født og også hans hustru havde fødselsdag samme dag. Baden-Powell fandt på spejderarbejdet og hans kone, der arbejdede for, at også piger kunne blive spejdere. Vi sluttede Fuldmånemødet med at synge den norske sang om BP og spejderarbejde.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver