Blogarkiv

Indlæg om Birkehyttens udvikling. Beretninger fra arbejdsweekends, projekter, mv.

Arbejdsdag i Birkehytten

Det var Brødeskov i efterårsfarver, der tog imod os, dagen begyndte med lidt småregn, men sluttede med solstråler over grunden.

Birte, Bjørn, Johnny, Cornelius, Mads, Anton, Tina. Johan, Estrid, Mathilde, Claus og Marianne mødtes til en dag i arbejdstøjet.

 

 

Læs mere ›

Posted in Birkehytten


Arbejdsdag i Birkehytten

12 friske ulve, spejdere, ledere og forældre mødtes til morgenmad under træernes grønne loft. Mygggene have ventet på os og var glade, da vi kom, men humøret fejlede ingenting. 4 mere kom og ville arbejde, og straks blev der sat i gang med mange ting. Mogens begyndte at tømme tagrender på begge sider af hytten,

Læs mere ›

Posted in Birkehytten


Gruppeweekend 2018

Endnu en gang samles Filip gruppe til den årlige weekend med alle i gruppen lige fra den yngste ulv, til den ældste rover og leder. Det blev til 2 dage med skønt sensommervejr, der viste sig fra sin bedste side, bedre søndag end lørdag.

Lørdag eftermiddag kunne man vælge hvilken aktivitet man havde lyst til.

Læs mere ›

Posted in Birkehytten, Gruppen


Brændedag i Birkehytten

16 voksne og børn fik masser af frisk luft, sved på panden, grillede pølser til frokost og hyggeligt samvær på den første søndag i det nye år. Traditionen tro var der Brændedag i Birkehytten og vi fik endnu engang fyldt skuret op med nyt og med tørret brænde.

Læs mere ›

Posted in Birkehytten, Gruppen


Arbejdsdag i Birkehytten

På én af de skønneste efterårsdage fandt vi vejen til Birkehytten og lagde en dags arbejde i den gamle hytte.

Her er lidt billeder fra dagens arbejde:

En hyggelig dag, hvor vi også fjernede de fleste spindelvæv og gjorde edderkopperne hjemløse. Vinduet på sovesalen blev høvlet på kanten,

Læs mere ›

Posted in Birkehytten, Gruppen


Forår i Birkehytten

7 friske ulve og 4 ledere tog fra kirkepladsen. Julie tog bilen med al mad og bagage, og vi andre tog bus, metro og S-tog og den lange gåtur til Birkehytten. Langs vejen var der de flotteste frøstande, der var helt tykke af rimfrost. Kaisa, Carl Gustav og Malthe gik baglæns det meste af vejen og tjente dermed en vingummi –

Læs mere ›

Posted in Birkehytten, Flokken


Brændedag i Birkehytten

Så fik vi varmet det nye år op med første spejder arrangement i gruppen. Det er en hyggelig tradition med få fyldt brændeskuret op den første søndag i det nye år. I år var der en fin tilslutning og omkring 20 spejdere og forældre gjorde en god indsats.

Læs mere ›

Posted in Birkehytten, Gruppen


Gruppeweekend 2015 – Harry Potter

Årets gruppeweekend er netop afsluttet – 80 deltagere, troldmandskurser og kollegiedyster, festmiddag med grøn, lyserød og gul kartoffelsalat….. En masse glade spejdere, søskende og forældre har tilbragt weekenden i Birkehytten, og oplevet Harry Potter, Hermione, Ron og mange af professorerne igennem nogle sjove og spændende aktiviteter.

Læs mere ›

Posted in Birkehytten, Flokken, Gruppen, Klanerne, Senior, Troppen


Brændedag i Birkehytten

Så blev det igen første søndag i januar ig vi mødtes i Birkehytten for at lave brænde til det næste år i Birkehytten. Der var i stormen i julen væltet nogle træer på grunden og på nabogrunden, så de skulle skæres ned og fjernes, dels så ingen ville komme til skade og så ridestien igen kunne bruges.

Læs mere ›

Posted in Birkehytten


Beklædning af det nye pumpehus

Igår var Marianne og jeg en tur i Birkehytten for at montere forsiden til den fine afdækning af pumpehuset som Ejnar og Marianne lavede på arbejdsdagen. Der var fint og grønt i Mosen, og vi nåede lige at blive færdige med arbejdet inden regnen satte ind.

Læs mere ›

Posted in Birkehytten


Arbejdsdag med massiv regn

Søndag den 16. Juni afholdte vi arbejdsdag i Birkehytten. Til at starte med, i et fantastisk sommervejr, men senere med massivt regnvejr som nok gav pauser men på ingen måde forhindrede at der blev lavet en masse.

Anton, Magnus, Mette H., Stine, Tine, Ejnar,

Læs mere ›

Posted in Birkehytten


Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver