Blogarkiv

Indlæg om aktiviteter, møder, ture i enheden.

Junglemøde

Januar står i Jungletemaets tegn. Ulvene fik fortalt, hvorfor vi bruger Junglebogen som ideramme i ulveflokken, og hvorfor og hvordan alle ulve får et ulvenavn fra Junglebogen.

Vi holder Fuldmånemøde næsten hver måned, og til fuldmånemøderne har vi en ulvemaske på. Ulvene skulle lave sin egen ulvemaske til Fuldmånemødet.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Nytårsmøde for ulvene

Her i det nye år havde vi besøg af 3 nye ulve, Francisco, Selma og Sven, der var med til mødet i dag – velkommen i flokken.

Vi varmede op med avis-legen og de nye ulve forsøgte at lære nogle af navnene på alle de andre ulve og ledere.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Lucia i Filips kirken

Endelig oprandt dagen, hvor vores ulveflok skulle gå Lucia. Vi mødtes tidligt og de fik dragter på og vi øvede Luciasangen et par gange og de var helt klar. Lidt i halv syv listede vi os ind ad sidedøren til kirken og vi ventede til alle var gået ind i kirken.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Ulvemøde onsdag den 4. december

Ulvene skal traditionen tro gå Luciaoptog i kirken, så efter mødestart, gik vi ned i kirken, hvor Uffe ventede på os, ulvene øvede stemmer og Luciasang – Uffe synes de er meget gode til at synge:-)  og vi øvede i at gå i takt til Luciasangen.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Juleweekend for ulve

Læs mere ›

Posted in Flokken


Flokken-mærket går mod slutningen

I aften fik vi besøg af en ny dreng Sven, der gerne vil prøve at være ulv her i Filip. Vi fik sunget, krydset af, rullet fane ud og afleveret sedler til juleweekend.

Så var det tid for at gå videre med mærket Flokken.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Flokken – vi arbejder videre med mærket

Mange friske ulve var klar kl halvsyv til at vi skulle arbejde videre med mærket Flokken, I dag skulle alle 3 bander bidrage med en del til en maskot, én bande skulle lave hovedet, en anden skulle lave torsoen med arme og den sidste bande skulle lave en underkop og benene.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Flokken – et nyt mærke

Ulvene har taget hul på er nyt mærke. Vi skal finde ud af, hvad fællesskab i en bande er. Vi skal øve os i at bruge hinanden til forskellige opgaver. Vi skal se på, hvad vi hver især er gode til, så vi kan bruge det i samarbejdet i banden og vi skal øve os i at give plads til alles meninger

På første møde begyndte vi med,

Læs mere ›

Posted in Flokken


TinTin løb på Kastellet

Traditionen tro deltog ulvene i Distriktsturneringen på Kastellet. Igen i år havde vi det fineste efterårsvejr til at løse alle udfordringerne.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Efterår i flokken

Vi havde mange ting, vi skulle have samlet op på i aften. Så efter afkrydsning, faneudrulning og sang – og en fødselsdagssang for Tine, der brugte sin fødselsdag på at komme til ulvemøde, så samlede vi de sidste penge ind til Spejderhjælpen og ialt fik ulvene i Filip gruppe samlet 1.196 kr ind til børn i Ghana –

Læs mere ›

Posted in Flokken


Fuldmånemøde og Spejderhjælp

Så blev det endelig tid til sidste møde i september – Fuldmånemøde. Vi havde mange ting på programmet. Først samlede vi alle pengene ind fra Spejderhjælpen og det har været nogle meget flittige ulve, de havde lavet meget forskelligt lige fra at gå ned med skrald,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Mere Spejderhjælp

Ulvene bliver klogere på både hvad det vil sige at være udviklingshæmmet og på hvad Ghana er for et land. I aften prøvede de en leg, hvor man skulle være opmærksom og huske en rækkefølge på samme tid – det var svært for nogle, og vi talte om,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Spejderhjælp – udviklingshæmmet – Ghana

I aften begyndte vi på en lille måned med Spejderhjælpen. Spejderhjælpen går ud på, at raske børn hjælper syge børn og i år hjælper vi udviklingshæmmede børn i Ghana og det er alle spejdere i Danmark, der arbejder sammen om det samme Spejderhjælpesprojekt hvert år.

Ulvene hørte om Ghana,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Navnelege og samarbejdslege

I dag tog vi imod 6 nye ulve i ulveflokken. Så velkommen til Aviaja, Andri, Alma, Ella, Aleksander og Cecilia.

Vi begyndte mødet med at gøre de ting, vi altid gør, når vi begynder på et møde. Vi sang ulvesangen, vi rullede fanen ud og vi krydsede af,

Læs mere ›

Posted in Flokken, Uncategorized


Sommerafslutning for ulvene

Så nåede ulveflokken til sidste møde i dette spejderår og det skulle selvfølgelig fejres. Ulvene brugte den første time af mødet til at forberede den sidste halve time, hvor forældrene var inviteret til at være med.

Blå bande sørgede for, at der ville være et godt lejrbål klar til forældrene kom,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Bålhygge i ulveflokken

Sommerferien nærmer sig og det er skønt at holde møder udenfor i fuld sol.

Ulvene skulle denne aften repetere nogle af det, de havde lært i løbet af det sidste halve år. De bandt råbåndsknob, de lagde hinanden i stabilt sideleje, de tegnede en kompasrose og løste en morsekode og endnu engang konstaterede de,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Skæg og blålys

“Det er lidt ligesom et spejdercirkus”, sådan havde en storebror til én af ulvene forklaret, hvad Skæg og Blålys var for et arrangement.

Ulvenes mødtes kl. 18 på græsset for enden af Øresundsvej, de blev delt ind i hold på mindst 3 ulve, derefter fik de et papir med alle aktiviteterne og så var det bare om at prøve så meget som muligt.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Sommerlejrens sidste dag

Søndag fik ulvene lov til at sove lidt længere, da vi ikke havde så travlt, men nu sover ulve jo ikke tiden væk, så ved 8-tiden sad vi om morgenbordet. I går kom vi liiige lidt for sent til flaghejsningen, så søndag gik vi tidligt fra lejren og stod som de første ved flagstangen.

Læs mere ›

Posted in Flokken, Uncategorized


Lørdag på Houens odde

Dagen begyndte med gråvejr, men hvad betyder det, når bare humøret er i top.

Ulvene sov så længe, de kunne, dvs. Drengeteltet gav lyde fra sig allerede ved halvsyv tiden, men pigeteltet først en times tid senere.

Lederne lavede æg og bacon til morgenmad med brød og alt godt på brødet.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Fredag er fra regn til sol

Det havde dryppet på teltene hele natten og det dryppede stadig, da vi vågnede.

Klokken blev lidt over 7 før der var lyd fra det første ulvetelt og tilsyneladende havde alle ulve sovet godt og hele natten, kun afbrudt af dryp på teltdugen.

Morgenmaden stod på havregrød og brød med pålæg,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver