Flokken – et nyt mærke

Ulvene har taget hul på er nyt mærke. Vi skal finde ud af, hvad fællesskab i en bande er. Vi skal øve os i at bruge hinanden til forskellige opgaver. Vi skal se på, hvad vi hver især er gode til, så vi kan bruge det i samarbejdet i banden og vi skal øve os i at give plads til alles meninger

På første møde begyndte vi med,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Arbejdsdag i Birkehytten

Det var Brødeskov i efterårsfarver, der tog imod os, dagen begyndte med lidt småregn, men sluttede med solstråler over grunden.

Birte, Bjørn, Johnny, Cornelius, Mads, Anton, Tina. Johan, Estrid, Mathilde, Claus og Marianne mødtes til en dag i arbejdstøjet.

 

 

Læs mere ›

Posted in Birkehytten


TinTin løb på Kastellet

Traditionen tro deltog ulvene i Distriktsturneringen på Kastellet. Igen i år havde vi det fineste efterårsvejr til at løse alle udfordringerne.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Efterår, høst og sætte pris på jordens gaver

Ulvene fortsatte i høst-temaet. Vi sang Marken er mejet og talte om omkvædet “Riv nu marken let, det er gammel ret, fuglen og den fattige skal også være mæt” om at vi skal dele med dem, der ikke kan høste eller ikke høster så meget.

Vi gik i køkkenerne og lavede boller,

Læs mere ›

Posted in Uncategorized


Efterår i flokken

Vi havde mange ting, vi skulle have samlet op på i aften. Så efter afkrydsning, faneudrulning og sang – og en fødselsdagssang for Tine, der brugte sin fødselsdag på at komme til ulvemøde, så samlede vi de sidste penge ind til Spejderhjælpen og ialt fik ulvene i Filip gruppe samlet 1.196 kr ind til børn i Ghana –

Læs mere ›

Posted in Flokken


Fuldmånemøde og Spejderhjælp

Så blev det endelig tid til sidste møde i september – Fuldmånemøde. Vi havde mange ting på programmet. Først samlede vi alle pengene ind fra Spejderhjælpen og det har været nogle meget flittige ulve, de havde lavet meget forskelligt lige fra at gå ned med skrald,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Mere Spejderhjælp

Ulvene bliver klogere på både hvad det vil sige at være udviklingshæmmet og på hvad Ghana er for et land. I aften prøvede de en leg, hvor man skulle være opmærksom og huske en rækkefølge på samme tid – det var svært for nogle, og vi talte om,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Spejderhjælp – udviklingshæmmet – Ghana

I aften begyndte vi på en lille måned med Spejderhjælpen. Spejderhjælpen går ud på, at raske børn hjælper syge børn og i år hjælper vi udviklingshæmmede børn i Ghana og det er alle spejdere i Danmark, der arbejder sammen om det samme Spejderhjælpesprojekt hvert år.

Ulvene hørte om Ghana,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Gruppeweekend 2019

Det blev en helt særlig gruppe weekend i år, vi flyttede nemlig hele menageriet til Nyhavn og tog den lille færge ud til Ungdomsøen, det har åbnet for kun et par uger siden.

68 deltagere samledes på kajen og med alt vores grej og alle rygsækkene læsset stævnede vi ud fra Nyhavn med kurs mod Ungdomsøen.

Læs mere ›

Posted in Gruppen


Navnelege og samarbejdslege

I dag tog vi imod 6 nye ulve i ulveflokken. Så velkommen til Aviaja, Andri, Alma, Ella, Aleksander og Cecilia.

Vi begyndte mødet med at gøre de ting, vi altid gør, når vi begynder på et møde. Vi sang ulvesangen, vi rullede fanen ud og vi krydsede af,

Læs mere ›

Posted in Flokken, Uncategorized


Mønstring 2019

Endelig…., endelig blev det tid til at komme i gang med spejderåret 2019-2020. Hele Filip gruppe og en del forældre og søskende havde fundet vej, så vi var rigtigt mange. Vi begyndte med ulve og spejdersangen og Julie, der er ny gruppeleder præsenterede de nye lederteams.

Læs mere ›

Posted in Gruppen


Tropssommerlejr pt.1

Så fik os tropsledere endelig et login til bloggen, hvilket betyder at vi endelig kan blive rigtige spejderbloggere.

Vi er nu nået halvvejs gennem første uge på Houens Odde.

Ugen startede med regnvejr og lave temperaturer, men det er jo heldigvis klaret op så nu er det næsten for varmt (vi er tydeligvis ikke nemme at tilfredsstille).

Læs mere ›

Posted in Troppen


Sommerafslutning for ulvene

Så nåede ulveflokken til sidste møde i dette spejderår og det skulle selvfølgelig fejres. Ulvene brugte den første time af mødet til at forberede den sidste halve time, hvor forældrene var inviteret til at være med.

Blå bande sørgede for, at der ville være et godt lejrbål klar til forældrene kom,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Arbejdsdag i Birkehytten

12 friske ulve, spejdere, ledere og forældre mødtes til morgenmad under træernes grønne loft. Mygggene have ventet på os og var glade, da vi kom, men humøret fejlede ingenting. 4 mere kom og ville arbejde, og straks blev der sat i gang med mange ting. Mogens begyndte at tømme tagrender på begge sider af hytten,

Læs mere ›

Posted in Birkehytten


Troppens sommerafslutning

Troppen blev lige fanget midt i deres bålhygge til sidste møde inden sommerferien

Læs mere ›

Posted in Troppen


Bålhygge i ulveflokken

Sommerferien nærmer sig og det er skønt at holde møder udenfor i fuld sol.

Ulvene skulle denne aften repetere nogle af det, de havde lært i løbet af det sidste halve år. De bandt råbåndsknob, de lagde hinanden i stabilt sideleje, de tegnede en kompasrose og løste en morsekode og endnu engang konstaterede de,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Skæg og blålys

“Det er lidt ligesom et spejdercirkus”, sådan havde en storebror til én af ulvene forklaret, hvad Skæg og Blålys var for et arrangement.

Ulvenes mødtes kl. 18 på græsset for enden af Øresundsvej, de blev delt ind i hold på mindst 3 ulve, derefter fik de et papir med alle aktiviteterne og så var det bare om at prøve så meget som muligt.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Sommerlejrens sidste dag

Søndag fik ulvene lov til at sove lidt længere, da vi ikke havde så travlt, men nu sover ulve jo ikke tiden væk, så ved 8-tiden sad vi om morgenbordet. I går kom vi liiige lidt for sent til flaghejsningen, så søndag gik vi tidligt fra lejren og stod som de første ved flagstangen.

Læs mere ›

Posted in Flokken, Uncategorized


Lørdag på Houens odde

Dagen begyndte med gråvejr, men hvad betyder det, når bare humøret er i top.

Ulvene sov så længe, de kunne, dvs. Drengeteltet gav lyde fra sig allerede ved halvsyv tiden, men pigeteltet først en times tid senere.

Lederne lavede æg og bacon til morgenmad med brød og alt godt på brødet.

Læs mere ›

Posted in Flokken


Fredag er fra regn til sol

Det havde dryppet på teltene hele natten og det dryppede stadig, da vi vågnede.

Klokken blev lidt over 7 før der var lyd fra det første ulvetelt og tilsyneladende havde alle ulve sovet godt og hele natten, kun afbrudt af dryp på teltdugen.

Morgenmaden stod på havregrød og brød med pålæg,

Læs mere ›

Posted in Flokken


Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver