Afslutning på Hemmeligheder

Ulvene har haft et langstrakt forløb med hemmeligheder. Vi begyndte i marts måned men Coronaen kom i vejen og først her på de sidste to møder kunne vi færdiggøre det.

I aften prøvede ulvene af aflæse ansigtsudtryk og grimasser, først skulle de aflæse ledernes ansigtsudtryk og derefter skulle de aflæse hinandens ansigtsudtryk i banderne.

Så skulle de tegne en løgn – og det var en udfordring for nogle, svært for andre og nogle kastede sig over det med krum hals. Bagefter skulle de fortælle løgnhistorier til en makker.

Der var lige tid til et par omgange Kongeløber inden vi gik over til at skulle lege Toldere og Smuglere, hvor nogle skulle gemme skeer og andre ulve skulle spørge til skeerne, og så var det med at kunne undgå at sige sandheden.

Vi sluttede mødet på en lille græsplet bag kirken med et intermistisk Fuldmånemøde, hvor vi talte om alle de ting, ulvene havde lært gennem Hemmelighedsmærket, vi talte om, at nogle af ulvene skal rykke op i troppen, og det bliver så spændende, der bliver mange nye spændende ting de skal lære og prøve i troppen. Og endeligt blev hemmelighedsmærket uddelt. Det skal sidde på højre arm på uniformen.

Vi sluttede på kirkepladsen med at rulle fanen ind, synge og sige tak for i aften.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver