Gruppeweekend 2023

Årets gruppeweekend foregik i Andeby d. 9.-10. september. Lørdag formiddag stod alle figurerne fra Andeby klar i Birkehytten til at modtage spejdere, søskende og forældre. Selv Bjørnebanden kunne ikke manipulere vejret, så vi var ramt af høj sol og skyfri himmel hele weekenden. Det var gode forhold til aktiviteter i højt tempo med alle de sjove figurer. Alle holdene var rundt og hjælpe Andeby-figurer med at løse nogle udfordringer, og til sidst skulle vi hjælpe Bedstemor And med at lave lagkage. De blev glædeligt spist til sidst 🏆

Lørdag aften blev der tændt op i grillen, hvor menuen var 🥁🥁🥁 AND. med gode salater tilberedt af alle enhederne. Først på aftenen havde vi et hyggeligt lejrbål med sketches, sanglege og den helt særlige ceremoni med uddeling af årsstjerner. 🔥

Efter lejrbål var det tid for ulvene at komme i soveposerne, mens de andre fortsatte på et lille natløb, hvor alle skulle hjælpe Georg Gearløs 💡

Søndag fik vi både ben og hjerne i gang, da vi skulle på stratego-løb rundt i skoven. Det gjaldt om at finde Joakim Von Ands pengeskab først. Det kulminerede den fænomenale gruppeweekend med rekordstor opbakning. Tak til alle spejdere, forældre, søskende og rovere/ledere, alle var med til at gøre det til en rigtig god weekend!

Posted in Uncategorized

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver