Blogarkiv

Bæverdammen klasker

Filip Gruppe har etableret en ny enhed for de mindste.

Læs mere ›

Posted in Dammen


Juleoptog 2022

Endnu engang var Filip Gruppe med i det traditionelle optog igennem Amagerbrogade, som markerer tændingen af julelysene i gaden og at det snart er jul. Der var igen mange deltagere i optoget, og til vores store glæde, slap vi for at gå lige foran et af de meget larmende indslag i optoget.

Læs mere ›

Posted in Gruppen


Seniorweekend

Så sidder vi i toget på vej hjem fra Allerød og en vinterklædt Birkehytte. Da Isabella T havde skolelørdag, overnattede vi i telt fredag-lørdag på Amager og cyklede først lørdag middag til Dybbøls Bro, tog toget til Allerød i heftigt snevejr og efter at have handlet ind til aftensmad,

Læs mere ›

Posted in Senior


Lodseddel lørdag

lørdag den 21. Marts, trodsede en lille flok spejdere, ledere, ulve og forældre det grå, blæsende vejr og gik på gaden et par timer for at sælge lodsedler.

Og der var heldigvis købelyst hos de handlende ved supermarkederne og i villaerne i området,

Læs mere ›

Posted in Gruppen


Tropmøde 28/5 – Mad fra bunden

Dagens tropmøde var dedikeret til god madkultur. I en dyst mellem de to patruljer, skulle der fremstilles en ret til bedømmelse af et særdeles kritisk dommerpanel (Mads og Claus). Følgende skulle hver patrulje lave og servere:

  • Fiske-Nuggets (torsk)
  • Sauce Tartare på hjemmelavet mayonaise
  • Hjemmelavet pasta med citronpesto

Begge patruljer fik udleveret ingredienser og opskrifter og kastede sig over opgaven.

Læs mere ›

Posted in Troppen


Oak City 2014 Weekend

Søndag den 25. maj 2014 var datoen for dette års Oak City Rally – officielt verdens største og længste sæbekassebil-løb. Det var 2. år for Frie Fugles deltagelse i løbet, og vi havde valgt at udvide arrangementet med en tropweekend fra fredag – søndag,

Læs mere ›

Posted in Troppen


Så er vi i luften

Så er vi i luften over Danmark og snart ind over Norge. Når vi lander i Oslo er det planen at vi bliver hentet af den bus der kører os til Stavanger, og så skal vi hente de Norske spejdere i Oslo, inden vi kan sætte kurs mod stavanger.

Læs mere ›

Posted in Troppen
Tags:

Et meget gammelt medie bliver digitalt

QUASCH har fungeret som medlemsblad for KFUM-Spejderne i mange år. Altid i trykt udgave, men de senere år med noget magert indhold. Ikke fordi der ikke sker noget i gruppens liv, men fordi det blev en utidssvarende måde at kommunikere på.

Med QUASCH som en blog,

Læs mere ›

Posted in Gruppen


Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver