Krakow By

Hej
Hvad så, det er os de fantastiske spejdere igen, i dag der lavede vi mange ting. Først stod vi tidligt op, og det var alle ikke lige glad for. Også tog vi hen til det spændende kongelige wawel slot, hvor vi så skatte og våben, dragons hule som var en grotte der var skabt fra 12 millioner år siden, og vi var også oppe i tårnet, hvor der var en smuk udsigt. Bagefter blev vi sat af i krakow by hvor vi gik rundt og hygget og fik frokost på Mc D, så tog vi hjem til den nye camping plads, og nu hygger vi.

/ Sofie

Ledernote: Efter formiddagens besøg på slottet, blev seniorerne udstyret med frokostpenge og instruktion om, på egen hånd, at gøre Krakow gamle bydel, og resten af den indre by. Det klarede de rigtig fint. 

Posted in Senior
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver