Mere Spejderhjælp

Ulvene bliver klogere på både hvad det vil sige at være udviklingshæmmet og på hvad Ghana er for et land. I aften prøvede de en leg, hvor man skulle være opmærksom og huske en rækkefølge på samme tid – det var svært for nogle, og vi talte om, at det ville være meget sværere for børn, der er udviklingshæmmede, der har svært ved at koncentrere sig.

Vi talte om, hvilke afgrøder bønderne dyrker i Ghana, om alt fra ananas, over gulerødder til kaffe og endte til sidst ved kakao. Kakao dyrkes i stor mængde i Ghana og ulvene skulle nu bruge kakao til at putte i havregrynskugler, som de skulle lave i små hold.

Ulvene skulle også lege en leg, hvor de skulle stå på den ene side af en lille presenning og uden at gå udenfor presenningen skulle de vende den, så alle stod på den anden side – det var en svær øvelse……

Til sidst spiste ulvene – og lederne havregrynskugler og Tina fortalte om det arbejdskort, som ulvene har fået med hjem i dag og om, hvad man kan lave, for at tjene penge til børne i Ghana.

 

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver