Fuldmånemøde og Spejderhjælp

Så blev det endelig tid til sidste møde i september – Fuldmånemøde. Vi havde mange ting på programmet. Først samlede vi alle pengene ind fra Spejderhjælpen og det har været nogle meget flittige ulve, de havde lavet meget forskelligt lige fra at gå ned med skrald, passe en lillesøster og tømme opvaskemaskinen og ialt havde ulvene samlet 860 kr sammen – SEJT.

Vi løb en tur på kirkepladsen og legede kongeløber et par gange – dejligt med frisk luft.

Derefter tog vi en snak om bander, hvorfor har vi bande, hvad bruger vi dem til og hvad kan banden bruge hinanden til. Til slut i snakken om bander tog vi fordelingshatten frem og alle ulve blev fordelt i de tre bander – blå, rød og gul og bandeleder og bandeassistent blev udpeget.

Fordelingshatten er i brug:

Sidste punkt på mødet var Fuldmånemødet, hvor nye ulve blev optaget – og det er hemmeligt, så det kan vi ikke sige noget om.

Og alle, der havde været til møderne om Spejderhjælpen fik Spejderhjælpsmærket. Og endelig fik Teo, Samuel, Jens, Harald og Alfred en 1 års stjerne – tillykke med det.

Til slut rullede vi fanene ind igen og sang ulvebønnen og så var det med slut for i aften.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver