Efterår i flokken

Vi havde mange ting, vi skulle have samlet op på i aften. Så efter afkrydsning, faneudrulning og sang – og en fødselsdagssang for Tine, der brugte sin fødselsdag på at komme til ulvemøde, så samlede vi de sidste penge ind til Spejderhjælpen og ialt fik ulvene i Filip gruppe samlet 1.196 kr ind til børn i Ghana – det er super sejt gået, at vores flittige ulve har samlet så mange penge ind – WOOP WOOP for det.

Derefter blev de 3 bandeløse piger sat under fordelingshatten og fordelt i bander, så nu er alle ulve i bander og alle bander har fået en bandeleder og en bandeassistent.

Da efterår også er en tid, hvor man henkoger, sylter, salter eller på anden måde gemmer af årets høst til hele vinteren, så skulle vi lave syltetøj i dag. Blå bande lavede brombærsyltetøj, rød bande lavede hindbærsyltetøj og gul bande lavede jordbær syltetøj.

Her er der jordbær og brombær syltetøj på vej….

Der bliver rørt og rørt og rørt og rørt og rørt og…….

Der må også vaskes op undervejs, og det er ulvene heldigvis ikke kede af.

Efter al arbejdet med syltetøj fik vi varmhyldebærsaft og det lunede helt ned i storetåen.

Dagens produktiuon af syltetøj – venter til vi bager boller på næste møde.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver