Flokken – et nyt mærke

Ulvene har taget hul på er nyt mærke. Vi skal finde ud af, hvad fællesskab i en bande er. Vi skal øve os i at bruge hinanden til forskellige opgaver. Vi skal se på, hvad vi hver især er gode til, så vi kan bruge det i samarbejdet i banden og vi skal øve os i at give plads til alles meninger

På første møde begyndte vi med, at hver bande skulle lave 5 bud – 5 bud, der siger noget om, hvad der gør banden til et godt sted at være. Alle 3 bander var rigtig gode til at lave bud. Vi samlede alle 15 bud og så hvilke, der lappede over hinanden og til sidst havde vi 10 gode bud.

Derefter lavede ulvene en samarbejdsøvelse, hvor de to og to med armen om ryggen på makkeren skulle smøre to stykker rugbrød med leverpostej med den hånd, de havde fri, så hver hold tilsammen har to hænder og må hjælpe hinanden med at holde brød og smøre.

Efter at alle hold havde smurt rugbrødsmadder, indtog vi dem på gulvet – som på en anden picnic

Til sidst på mødet havde vi fuldmånemøde, hvor vi skulle optage to nye medlemmer i ulveflokken, men da det er hemmeligt, kan vi ikke fortælle mere…..

Næste møde arbejder vi videre med Flokken og så glæder vi os selvfølgelig helt vildt til om 2 uger, hvor der er det årlige Bankospil.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver