Flokken – vi arbejder videre med mærket

Mange friske ulve var klar kl halvsyv til at vi skulle arbejde videre med mærket Flokken, I dag skulle alle 3 bander bidrage med en del til en maskot, én bande skulle lave hovedet, en anden skulle lave torsoen med arme og den sidste bande skulle lave en underkop og benene. Ulvene havde hønsenet, æggebakker og aviser til rådighed samt tapetklister, så nar grunden var lavet i hønsenet, kunne arbejdet med papmache begynde.

Blå bande er i gang med at lave hovedet til vores nye ven i flokken

Rød bande laver ben og underkrop til den nye ven

Mere arbejd med hovedet

Gul bande laver overkroppen til vores nye ulveven

Masser af aviser og masser af klister – så kan vi komme langt

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver