Første møde efter Corona – Hemmelighederne fortsætter

Jubiiiiiiiiiii – endelig kunne vi holde ulvemøde igen. Vi sprittede af og holdt afstand, men hold op, hvor var det dejligt at se alle ulvene igen.

Vi har kun 3 møder inden sommerferien, så vi har besluttet at færdiggøre mærket Hemmeligheder, som vi var begyndt på i begyndelsen af marts. Vi måtte lige genopfriske, hvad vi egentlig havde lavet på de første møder – det var noget med at fortælle en løgn eller en rigtig historie og det var noget med et eventyr af H.C. Andersen.

I aften, var vi så nået til koder og hemmelig skrift.

Ulvene lærte Frimurerkoden, den er lidt svær, men når man lige får knækket koden – hæ,hæ, så går det straks nemmere. Alle fik lavet et par ord med koden og alle fik løst et par ord med koden.

Vi måtte lige tage en omgang Kongeløber for at ryste benene inden vi gik igang med næste kode.

Det var A til K-koden, og igen lavede ulvene et par ord med den nye kode og løste koden med et par ord fra sidemanden. Denne kode er lidt nemmere, så det gik ret nemt for alle ulve.

Så fik hver bande udleveret to sedler med hemmelig skrift på. Skriften var skrevet med citronsaft, så man (næsten) ikke kunne se, hvad der stod. Papiret varmede vi op med enten varmepistol eller med et lys, det var klart nemmest med varmepistolen, da papiret skal pænt tæt på flemmen, før det bliver varmt nok til at citronsaften viser sig som brune streger, og den ene bande fik det så tæt på, at det pludselig begyndte at brænde…..UPS, men det lykkedes, for på sedlerne, var der både frimurerkoder og A-K koder og da de blev løst kunne de 3 bander samle ordene til VI SKAL SNART HAVE IS.

Vi spiste is og sluttede af, snakkede lidt om vandredag på søndag og sagde tak for i aften.

Vi glæder os til næste onsdag, hvor vi færdiggør Hemmelighedsmærket og ikke mindst skal ses og være sammen med Filips bedste ulve.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver