Vandredag i Filip Gruppe

Den årlige Vandredag blev i år i en anden udgave end sidste år pga. Coronaen. Men solen stod højt på himlen og humøret var i top, da de 3 enheder lidt forskud fra hinanden forlod kirkepladsen.

Kl. 10.30 travede tropsspejderne afsted, 10.45 var det ulvenes tur og kl. 11 drog sidste hold af en hel flok forældre og rovere afsted.

Troppen gik en lang tur omkring volden ved Christianshavn, ulvene rundede Amager Strand og gik langs Kløvermarken og rundede Minebådsgraven inden de tog turen hjemover langs volden, rundt om Kløvermarken, gennem Sadolin og Holmblad tilbage til kirken. Forældrene gik også mod Holmen og volden, og var en tur oppe på Amager Bakke.

Undervejs fik de 3 enheder besøg af seniorerne, der servicerede med hvad enhederne nu trængte til. Ulvene havde besøg på Kløvermarken, troppen fik serveret dessert efter madpakkerne og forældrene fik kaffe med sødt til.

Vi venter på Seniorerne
Frokostpause på Holmen
Ulvene på stien langs volden
Udsigten, som forældrene havde fra Amager bakke
Mere udsigt fra Amager Bakke
Seniorerne havde fortjent is, efter de havde serviceret alle enheder på Vandreturen

Tak til alle dem, der deltog, vi glæder os til næste år og håber vi kan tilbyde flere ruter, vandreskjolde og fælles aftensmad igen.

Posted in Flokken, Gruppen, Senior, Troppen

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver