Fejring af Skt. Georgs dag

I dag var holdt ulve, trop spejdere og seniorer møde sammen, hvor de fejrede Skt. Georg.

Derefter skulle alle øve sig i at blive rigtige riddere. Der var 4 poster med forskellige udfordringer – spejderne skulle slå søm i en stor træklods på færrest slag, de skulle lægge arm mod én de udfordrede, det kunne være en ven eller en leder, de skulle trække tov og bruge alle muskler – bla. prøvede nye og gamle seniorer kræfter mod alle andre i gruppen, men det var alligevel for stor en mundfuld. og endeligt skulle de prøve ringridning, men desværre var både hest og ridder blevet spist af dragen og spejderne måtte selv være enten hest eller ridder.

Da alle havde været igennem riddertræningen, sang vi en sang om Skt. Georg og sagnet og Skt. Georg og dragen blev læst op, mens lederne spillede de forskellige figurer i historien.

Til sidst aflagde alle ulve, trop spejdere, seniorer og ledere spejderløftet, men de holdt fast i fanen.

Ridder med hest
Posted in Gruppen

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver