Vandredagen 2023 – Troldejagt i Hedeland

I fuldt og smukt sommervejr drog vi afsted fra kirkepladsen til Hedeland, for at være med på Vandredagen i gruppen. Ulvene havde været på weekend i haven bag kirken fra lørdag, så de var allerede i højt humør. En flok tropsspejdere, seniorer, ledere og en flok forældre sluttede sig til ulveflokken og vi kørte til P-pladsen ved Hedeland.

Det blev en tur rundt i en stor del af området, vi besøgte vartegnet fra Spejdernes lejr, der var en cirkelformet pavilion, der havde 17 små pavilioner, der hver især repræsenterede ét af FN’s verdensmål.

Troppen var på slap line på den store amphi-scene:

Ulvene løb en tur op ad skibakken og se lige en rigtig flok kammerater:-)

Og det blev også til en pause i det grønne

Forældrene nød madpakkerne med udsigt til smukke vinmarker:

Vi mødtes alle ved Glade Anders, der er trold nr. 101. Der var saftevand, kaffe og kage….

og alle hold skulle løse koden på troldesprog, for at kunne finde trold nr. 100.

Alle hold fik løst koden – den var temmelig lang……………det var noget med at følge fuglekasserne og 1000 skridt til trolden – og det lykkedes, her er ulvene kommet frem til Månemor, der er mor til alle troldene.

Tak til alle for en dejlig dag i Hedeland.

Posted in Gruppen

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver