Så er vi ankommet til Vässerö

Efter en lang, men forholdsvis smertefri bustur op igennem Sverige, ankom vi til Vässerö kajen kl 07:00 i morges. Nogle spejdere fik sovet et par timer eller tre, men turistbusser er jo ikke det bedste sed at få en god nats søvn. Alle var dog friske og klar til oplevelser, da båden ankom kort efter bussen var nået frem og efter en hurtig omlastning af grej og spejdere fra bus til båd, var vi på vej til en uges Ø-lejr sammen med 2000 svenske spejdere. Sejlturen tog en halv time og vi blev modtaget af centermedarbejdere og en traktor klar til at køre vores grej ud til lejrpladsen.

Pladsen vi fik tildelt var fantastisk…lige indtil vi fik besked på at det ikke var den plads, men derimod en ny-ryddet plads i skoven, hvor størstedelen var enten blank vand eller mudder. Vi overvejede virkelig om vi kunne klemme os ind på den tildelte plads og måtte konkludere at det kunne vi ikke. Til alt held var der en super, svensk gruppe der straks flyttede 5-6 af deres telte og dermed gav plads til os. Så i bedste spejderånd, fik vi lejren etableret i smørhullet mellem to svenske grupper. Vi ligger supergodt i forhold til alle faciliteter – alt er tæt på.

Nu sidder Mathilde, Marianne og jeg og drikker en kop kaffe i madsalen – resten af gruppen er tørnet ind og vi er rimelig sikre på at særligt ulve og spejdere sover tungt helt til de bliver vækket imorgen. Til slut en note om vejret: Vi har haft tre kraftige regnbyger – den ene med en del hagl som bonus, men heldigvis nåede vi at få alle telte op inden den første byge.

Bustur Teltrejsning1 Teltrejsning2 Teltrejsning3 Teltrejsning4

Posted in Flokken, Gruppen, Klanerne, Troppen
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver