Arbejdet i SpeiderSport

Selvom jeg jo ikke er leder i troppen og derfor ikke ligger med dem, kigger jeg forbi engang imellem. Troppen ligger 75m bag SpeiderSport teltet, hvor jeg tilbringer det meste af dagen, og jeg har været forbi et par gange for at se hvordan det går. Senest igår aftes, hvor der var fri-tid, og de fleste var ude på en selvvalgt aktivitet eller bare “hang ud” med andre lejrdeltagere. Jeg fandt dog troplederne og stabspatruljen (det hvide telt i baggrunden er speidersport):

2013-07-08 21.39.31

Idag har de været en tur på predikestolen. Jeg har ikke snakket med dem, men jeg har gode kontakter i lejrledelsen og beredskabet, og jeg har ikke hørt om nogle der enten faldt ned eller blev væk, så jeg regner med at alle er hjemme i lejren i god behold 🙂

Jeg tilbringer som sagt det meste af tiden i SpeiderSport, og der er virkelig gang i salget. Det må være olie-millionerne her i Norge, for de køber gladeligt for 6.000 tøj og grej uden at virke synderlig påvirket. Jeg kan naturligvis ikke skrive omsætningstal her, men blot sige at søndag nat havde jeg “fornøjelsen” af at optælle dagens kontanter! Et stykke over 350.000 blev det til, og rigtig mange af ekspeditionerne er på kort!

2013-07-09 18.16.09

Idag har vejret været lidt vådt og koldt. Jeg tror dog at spejderne slap igennem turen til predikestolen, og først fik regn da de var i bussen på vej hjem.

Lejren synes at fungere og der er en god stemning.

Posted in Troppen
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver