Farvel for denne gang Vässarö

Så sidder vi i bussen på vej mod København. Det har været endnu en lang og solrig dag, hvor formiddagen bød på natur-leg for ulvenes vedkommende og troppen besøgte det der nu er døbt som “Det gode badested”. Eftermiddagen gik med nedpakning af lejren – det er sjældent at vi har så god tid, men det betyder at alt er klart til at lægge ned i kælderen når vi kommer hjem; Gaskøkkenerne er rengjorte, kasserne er pakkede og teltene er helt tørre og perfekt pakkede. Det gør absolut ikke noget at vi ikke har en lille bonus aktivitet med ophængning af telte, rengøring mv.

Vi kørte fra bryggen (fastlandssiden i forhold til overfarten til Vässarö) kl. 20:48 – det betyder forhåbentlig at tidsplanen passer og at vi er på kirkepladsen mellem 06:00 og 07:00. Der bliver sendt SMS til forældrene når vi nærmer os.

Her lidt billeder fra dagen, startende med morgensamling og flag.

Flaget sættes Flaget sættes 20150808_063349689_iOS

 

Den hjemmelavede blåbærsyltetøj, af blåbær plukket i skoven gled fint ned.

Blæbårsyltetøj in action

Ulvene på naturleg aktiviteten

Naturleg (2) Naturleg (3) Naturleg (4) Naturleg (5) Naturleg (6) Naturleg (7) Naturleg

Og endelig ankomst til bryggen, aftensmad, pakning af bus og afgang mod København

På bryggen (2) På bryggen (3) På bryggen (4) På bryggen (5) På bryggen (6) På bryggen (7) På bryggen (8) På bryggen (9) På bryggen

Posted in Flokken, Gruppen, Klanerne, Troppen
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver