Junglemøde – vi bager vores jungledyr

Vi havde mandefald i ulveflokken i dag. Vi manglede både et par ledere og flere ulve, men det slår os ikke ud – vi holder stand og holder møde alligevel.

I aften stod mødet i bagningens tegn, alle ulve fik en klump bolledej og skulle forme deres eget jungledyr, der var fugle, elefanter, ulve og mange andre dyr på bagepapiret, da ulvene var færdige.

Mens jungledyrene hævede gik vi i lokalet igen og der var et lille posteløb i lokalet. Der var 3 poster fordelt på 3 borde, på den ene post gik elefanten Hathi og hans fører Toomai mange kilometer gennem junglen, men for at de kunne finde vej var det nødvendigt for dem at kunne kende verdenshjørnerne. Derfor skulle banden samle 3 forskellige puslespil med verdenshjørnerne.

På den anden post handlede det om, at når elefantfangerne fangede en elefant, var det vigtigt, at de blev bundet rigtigt fast og det blev de med et råbåndsknob, så ulvene skulle binde et råbåndsknob og de gamle ulve kunne hjælpe de nye ulve med at lære at binde knobet.

På den sidste post skal Mowgli i Messuas hytte lære en masse nye ting at kende – ting, som han aldrig har set før. Derfor var der her en Kimsleg med en hel masse ting.

Vi sang endnu engang sangen om Baloo og ulvene er blevet rigtig god til at synge – det hjælper virkelig, når vi synger en sang til hvert møde.

Vi løb på kirkepladsen og legede et par gange kongeløber. Oppe i tårnet igen rullede vi fanen ind, sang af og vi gik i køkkenet, for så var jungledyrene lige hevet ud af ovnen og alle ulve fik deres jungledyr med hjem. Derudover fik ulvene seddel med hjem til Bål & Bif arrangementet søndag den 2. Februar.

Tak for i aften.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver