Ulvene på Vilde-natur-venner Weekend

13 friske ulve og 2 ledere tog til Birkehytten lørdag formiddag. Vi ankom i fin solskinsvejr til et godt glødebål, som Claus og Claus havde kørt i forvejen og tændt. Ulvene rensede pinde af til snobrødspinde og så var det ellers med at lave sig den lækreste spejder-hotdog.

13 ulve med 13 lækre snobrød på vej....

13 ulve med 13 lækre snobrød på vej….

Eftermiddagen blev brugt til en tur i skoven, vi så 2 snoge, der varmede sig i solen og ved grusgraven lavede et pige- og et drengehold en opgave til hinanden. Vel hjemme ved hytten igen fyrede vi op i bålet, nogle snittede, nogle øvede sketch til aftenens lejrbål, nogle hyggede på sovesalen og nogle hjalp med at lave aftensmad.

Pasta og kødsovs til aftensmad og masser af grøntsager. Det var godt i sultne ulvemaver.

Pasta og kødsovs til aftensmad og masser af grøntsager. Det var godt i sultne ulvemaver.

Efter opvasken havde vi lejrbål foran brændeovnen inde i hytten, der var sange, sketches, sangleg og konkurrencer og til sidst var der popcorn, kiks og saftevand. Så var det også tid for tandbørstning og så i poserne.

karamelsnørebåndskonkurrence. Nogle skulle først få hele snørebåndet op i munden og nogle skulle binde råbåndsknob af det.

Karamelsnørebåndskonkurrence. Nogle skulle først få hele snørebåndet op i munden og nogle skulle binde råbåndsknob af det.

Ulve er klart morgendyr…………..kl. 05.30 startede de første ulve og en halv time senere var de vist alle sammen vågne. Lederne stod op og startede bagning af boller, men da det tog lidt tid, var der tid til et par ture på den populære gynge ved hytten.

Gyngeture i morgensolen

Gyngeture i morgensolen

 

Havregrød med kanelsukker og nybagte morgenboller - det gør godt i ulvemaver.

Havregrød med kanelsukker og nybagte morgenboller – det gør godt i ulvemaver.

Søndag formiddag var ulvene på sporløb efter deres frokost og heldigvis fandt de det hele til frokosten. Der blev også lavet kultegninger med kul, vi selv havde lavet i bålet. Der blev tegnet efter blade fra naturen og tegnet alm. tegninger. Ulvene byggede også koglebåde, de fandt kogler i skoven satte en skue i som ballast og en grillpind med et blad udgjorde det for sejl og så var det ud i mosen.

Koglebåde i mosen

Koglebåde i mosen

Frokost og rengøring blev klaret. Claus kom og hentede bagage og alt det andet og ulve og ledere gik den lange vej til Allerød station, det var trætte ulveben, men alle klarede det godt og vi nåede hjem på kirkepladsen til tiden. Tak for en fin weekend Jeppe, Bastian, Markus, Rasmus, Snorre, Karoline, Anna, Ida, Maja, Ingrid, Rosamunde, Louise, Ida fra Rikke og Marianne.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver