Senior-sommerlejr 2024 på Tydal Jamborette

Seniorernes sommerlejr foregik i år på spejdergården Tydal i Sydslesvig, hvor det sydslesvigske spejderkorps havde deres Jamborette sammen med 500 andre spejdere.

Fra åbningslejrbålet med spejderorkester fra Sydslesvig
Rundvisning på Tydal

Vi var på mange forskellige aktiviteter i løbet af ugen helt fra vikingeaktiviteter til brætspil om fremtiden.

Der var heldigvis også tid og solskin til at bade i Treenen, som er floden, der løber ved Tydal. Vejret var dog ikke altid høj sol, vi har derfor også været på vandaktivitet i regnvejr og overdækket vores spisebord, så vi kunne spise i tørvejr.

Der var også energi nok hos seniorerne til at komme med citater til lejravisen og andre medier, men også til at lave løjer med deres leder i avisen.

Mon Estrid kan blive helbredt for sin kakaoafhængighed?

I starten af ugen var seniorerne på hike sammen med en patrulje fra en anden gruppe. En tur fyldt med udfordringer undervejs og en våd overnatning i bivuark. Dog synes mange, at ruten kunne have været lidt længere. Ikke mange timer efter hjemkomst fra hike ventede et natløb om at blive Danmarks næste konge. En hæsblæsende kamp.

Der blev dannet venskaber på kryds og tværs, og ikke mange var i tvivl om, at Filip fra Amager var kommet til Tyskland. Især ikke når karaoke blev tændt eller whoop-up blev sat på.

Alt i alt en fantastisk uge med mange nye minder og oplevelse, og hvor vi har rykket os som spejdere. Den sidste aften sluttede med afslutningslejrbål med god underholdning, og derefter en lille ceremoni med overrækkelse af lejrmærker i vores egen lejr, mens vi spiste skumfiduser. Nu skal vi hjem og sy nye mærker på uniformen – men først et bad.

Tak til alle seniorer for en god lejr!

Posted in Senior

Seneste kommentarer

Arkiver