Brændedag i Birkehytten

Så blev det igen første søndag i januar ig vi mødtes i Birkehytten for at lave brænde til det næste år i Birkehytten. Der var i stormen i julen væltet nogle træer på grunden og på nabogrunden, så de skulle skæres ned og fjernes, dels så ingen ville komme til skade og så ridestien igen kunne bruges. Derudover fik vi skåret en del af det træ op, vi havde fældet sidste år det blev også kløvet og lagt i brændeskuret – efter, at det brænde fra sidste år var flyttet fra yderpladsen i brændeskuret til inderpladsen. Der blev også renset tagrender og vandledningen der skal give os vand lige udenfor Birkehytten blev gravet endnu et godt stykke vej fra brønden og til hytten. Der var som sædvanlig bålgrillede pølser til frokost og Mette og Sofie bagte kage til kaffen inden vi tog hjem.

Så er der velfortjente bålgrillede pølser til frokost.

Så er der velfortjente bålgrillede pølser til frokost.

 

Det væltede træ bliver tjekket for, om det falder ned.

Det væltede træ bliver tjekket for, om det falder ned.

 

Posted in Birkehytten

Skriv et svar

Seneste kommentarer

Arkiver