Regnen ramte, men aftenen blev fin…

Vi ankom til Harboøre lidt i fire, stadig i fint vejr. Efter lidt diskussion om hvorvidt vi skulle handle sammen og gå til sommerhuset eller gå direkte til sommerhuset, få teltene op og så gå ind og handle. Vi valgte det sidste, og det viste sig at være det gode valg. Vi nåede lige at få teltene nogenlunde op, da regnen væltede ned. Ingen blev fanget og både spejdere og bagage klarede sig uden at blive alt for våde.

kapløb mod regnen
Så kom regnen!

Da alt var på plads og vi sad i det fine sommerhus, krøb mageligheden ind og flere kom med mere eller mindre vellykkede salgstaler med henblik på at aftensmaden skulle være pizza fra en af pizzeriaerne i Harboøre. Altså, istedet for at handle ind og lave aftensmad, som var planen.

Den onde, onde leder var ikke umiddelbart begejstret, men blev ganske træt af at høre på klagesangene og valgte derfor at indvie alle i sommerlejr budgettets rammer, og – meget imødekommende – konstatere at de da sagtens kunne få aftensmadsbudgettet udbetalt og så måtte de jo lægge det til, der skulle til for at de kunne få drømme pizzaen. DET gav anledning til en anelse panderynker og nedadgående mundvige, men det blev løsningen. Og efter at have konstateret at der kun er ET pizzaria i Harboøre samt at det ikke bringer ud, gik vi alle til byen. Pizzaerne blev bestilt og mens seniorerne ventede små 45 minutter på at få mad, gik jeg i Brugsen og handlede.

Vel hjemme og efter en tur på stranden, med den mest fantastiske solnedgang, måtte jeg lige høre om de nu var blevet lykkeligere mennesker, efter at have frekventeret Harboøre Pizza & Grill!? Det udløste en et væld af knapt så pæne beskrivelser af oplevelsen, så jeg nøjes blot med at konstatere at det kommer nok ikke som et modforslag i løbet af ugen….

Posted in Senior
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver