Regnvejr, pelsjægerspor og dessert-orgie

Det var køligt, gråt og lidt truende da vi stod op imorges, og der gik da heller ikke lang tid før regnen kom. Heldigvis har vi stjerne-teltet og presenning over køkkenbordene, så det praktiske bliver ikke forstyrret af lidt regn. Men det er jo lidt surt at skulle på aktivitet i regnvejr.

Regnvejrsonsdag 2 Regnvejrsonsdag

Det holdt imidlertid hverken troppen eller flokken tilbage, da de kort efter morgenmaden begav sig ud på aktivitet. Flokken skulle følge et pelsjægerspor – en aktivitet hvor de skulle følge en rute og undervejs passerer forskellige forhindringer. Det var vist både spændende (for enkelte, lidt for spændende) og udfordrende.

Pelsjægerforhindringer 2 Pelsjægerforhindringer 3 Pelsjægerforhindringer 4 Pelsjægerforhindringer 5 Pelsjægerforhindringer 6 Pelsjægerforhindringer 7 Pelsjægerforhindringer 8 Pelsjægerforhindringer 9 Pelsjægerforhindringer

Troppen var også igennem en forhindringsbane, omend af en helt anden type – det var en vandforhindringsbane. De skulle balancere på rafter i vandet, dykke, gå på trapper i vandet og klatre op af vandet, ved hjælp af et tov med knuder.Selvom det regnede det meste af tiden, var alle spejderne enige om at det havde været en fantastisk aktivitet.

Hvor formiddagens tur på pelsjægersporet udfordrede ulvene på fysik og mod, var eftermiddagens aktivitet en der udfordrede ulvenes intelligens og intellekt. Kemi og fysik lege var temaet og der blev eksperimenteret med usynligt blæk, over- og undertryk, fysikkens love ved bygning tårn og meget andet. Bagefter var der tid til en tur i kiosken.

Kemi og fysik lege 3 Kemi og fysik lege 4 Kemi og fysik lege 6 Kemi og fysik lege 7 Kemi og fysik lege

I skal ikke være urolige for om spejderne får nok at spise – vi får rigelig mad udleveret! Vi får også meget frugt, så der altid er mulighed for et æble, en appelsin eller en banan – vi får faktisk så meget at vi ikke er istand til at spise det! Noget kan vi levere tilbage, men da vi i eftermiddags konstaterede at vi havde været for dårlige til at uddele frugt, besluttede vi os for at lave frugt med råcreme. Hvad vi ikke havde taget med i planerne var at der netop idag var vanilie-is til dessert. Så spejderne fik et ordentlig sukker-skud efter aftensmåltidet. De var bestemt ikke utilfredse med menuen, men da de stod og børstede tænder var der et par stykker der stod og snakkede om at de havde ondt i maven!

Dessert orgie

 

Dagen sluttede med et hyggeligt lejrbål på vores egen lejrplads. Med sange, et par sketch og flere bevægelseslege. De fleste lærte en ny bevægelsessang om en gorilla og en snotklat. Det lyder som en virkelig mærkelig kombination og noget man ikke burde skrive en sang om, men det var en virkelig sjov sangleg – i kan jo spørge på søndag, hvad den gik ud på 🙂  Da ulvene blev sendt i seng, fortsatte troppen hyggen omkring bålet.

Lejrbål 2 Lejrbål 3   Lejrbål 6 Lejrbål

Posted in Flokken, Gruppen, Klanerne, Troppen
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver