Markedsdag og kanelbullar

Idag var det markedsdag for hele lejren. Alle grupper skulle etablere en markedsaktivitet som spejderne kunne prøve mod betaling (med Vässerö penge). Vi havde valgt at lave en live-udgave af smart-phone spillet ANGRY-BIRDS. Ida havde syet et antal af de forskellige vrede fugle som små risposer og ved hjælp af cykelslanger og en plastic skål, lavede vi affyringsmekanismen. Endelige havde vi været i intendanturen og hentet et antal papkasser. Poserne var lavet hjemmefra, men resten brugte vi formiddagen på at forberede og klargøre. Der blev også tid til andre ting i løbet af formiddagen – bl.a. åbnede Trine systue, så alle fik mulighed for at sy Vässerö mærket på deres uniform. Under nogen eder og forbandelser, lykkedes det for langt de fleste.

Systue 1 Systue 2 Systue 3 Systue 4 Systue 5 Systue 6 Systue 7 Systue 8 Systue

Inden markedet åbnede, skulle vi have frokost og som sædvanlig var det varm mad. Denne gang en meget svensk klassiker – PYTT I PANNA… eller biksemad som vi nok ville kalde det. Meget sympatisk blev maden leveret pre-fabrikeret, så der skulle bare hældes på en pande og steges 10-15 minutter. Det var der flere der var glade for 🙂

Pytt i panna 1 Pytt i panna 2

 

Kl. 13.00 åbnede markedet. Der var rigtig mange sjove aktiviteter, som er fotograferet til brug på f.eks. kommende gruppeweekender. Vi kan derfor ikke vise dem her, men må nøjes med vores egen aktivitet som vi allerede har beskrevet.

Angry BirdsAngry Birds 2Angry Birds 3

Markedet lukkede allerede 15.30, og der var dermed god tid inden vi skulle igang med aftensmaden. De godt trætte ulve blev “beordret” stille-time – en time hvor de måtte lave hvad de ville, blot de skulle sidde eller ligge og slappe af, læse tegneserier eller lign. Det var tiltrængt. Bagefter blev alle ulve sendt i “overvåget” brusebad og alle skiftede strømper, undertøj, mv. Så det er altså sket mindst én gang.

Aftensmaden var Taco-skaller – en virkelig mærkelig lejr-menu, men om det var maden, tidspunktet på ugen eller det at ulvene havde været i bade, ved jeg ikke, men måltidet blev et langt og rigtig hyggeligt måltid med snak og hygge. Spejderne spiste tidligt, da de skulle på eventyr-aktivitet sammen med en masse svenske spejdere.

Efter et kort men hyggeligt lejrbål for ulvene, blev der serveret varm kakao og ægte svenske kanel-bullar.

NB! Vejret…

Det har været varmt idag. og det ser ud til at det gode vejr vi har nu skal fortsætte ugen ud. Vi havde ellers regnet med at skulle have våde telte med hjem, da de havde lovet 17mm regn på lørdag. Men det er heldigvis ændret, og lige denne gang er det virkelig godt at de meteorlogiske lystløgnere havde gættet forkert.

Posted in Flokken, Gruppen, Klanerne, Troppen
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver