Torsdag – mad og hygge

Vi vågnede til fint vejr og som alle de andre dage var vi til flaghejsning kl 8 med alle i lejren.

Flagstangen var vokset endnu et godt stykke i nat og ulvene kunne konstatere, at den nu var højere end dem 

Ulvenes formiddagsaktivitet var Olde-madlavning. Det var en aktivitet, hvor børnene skulle lave mad, som i gamle dage.

Der skulle gruttes mel til grovkiks. 

Der hænger yoghurt til “tørre” til krydderurteost. 

Der blev snittet æbler til marmelade.

Bålet blev tændt til mjødgryde og æblemarmelade. 

Og der blev lavet pirogger med gulerødder og ost. 

Da det var den ene halvdel af ulve i formiddag tog den anden halvdel en tiltrængt oprydning i teltene og prøvede den store Kæmpelabyrint og huggede brænde til vores aftensmad.

Om eftermiddagen brugte hjemme-holdet tid på at lave æblegrød til æblekage til dessert og de tændte bål til aftensmaden. 

Om eftermiddagen blev der også sunget for og leget foran flagstangen og den blev vandet med mælkevand og saftevand, så i morgen bliver den forhåbentlig endnu højere.

Det var blå bande, der havde aftensmadstjansen i dag – de snittede, hakkede og formede bøffer.

Julie og Pernille grillede de mange bøffer til burgerne.

Burgere var en populær spise!


Endelig kom svævebanen igang og de fleste har prøvet den.

Vi holdt ulveaftenhygge ved bålet på vores egen lejrplads. Vi fik æblekagen og Pernilles gode muffins, sang og hyggede inden det blev tid for tandbørstning. 

Udgivet i Flokken, Gruppen, Troppen

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver