Dag 1 – Ankomst og lejretablering

Vi mødtes på hovedbanegården kl 10:40, og drog af sted mod Næsbycentret.

Efter ca. en times transport med bus, tog og på egne ben, ankom vi glade (lidt trætte) til centret. Så stod den på en kort frokostpause, inden vi tog fat på lejren. Straks gik vi i gang med teltene og ligesom vi skulle til at bygge spisebord, begyndte det at regne. Heldigvis var bygen kortvarig og vi tog straks fat i arbejdet igen. Vi var heldigvis superhurtige, så både køkkenbord og spisebord nåede at blive færdig inden vi skulle tage fat på aftensmaden (takket være en hjælpende hånd fra Mads). Den stod idag på pasta og kødsovs, som ulvene ikke var utilfredse med. Efter maden havde staben på centeret arrangeret fælles stratego, for alle der havde lyst til at deltage. Spillet trak ud, så nu er ulvene puttet og trætte ledere er på vej ned af samme sti…

foto

Posted in Flokken
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver