Dag 6 – Krebse fangeri og fotojagt

Ulvene blev i dag vækket i shelteren, efter en god nats søvn. Alle ulve syntes det havde været en fantastisk nat i shelteren. Shelteren ligger lige ved siden af flagstangen så i dag stod alle ulve klar til flaghejsning kl 0800. I dag valgte lederne at forkæle ulvene med æg og bacon, hvilket næsten smagte alle. Da morgenmaden var fortæret og havde lagt en god bund i maven, traskede vi ned til søen hvor der var dømt krebse fangeri med naturvejlederen. Alle fik fanget en krebs, og dem der ville holde en fik også prøvet det. Efter mange dages fin spejder mad var der i dag til frokost rugbrødsmader. Det passede vidst alle ulve at de kunne spise hvad de ville. Efter frokosten var vi desværre nød til at sige farvel til to af vores friske ulve, men forældrene havde medbragt kage til de resterende, TAK. Ulvene fik udleveret en kort med 15 billeder, og så var det ellers bare igang med at lede. De fik selv lov til at rende rundt og lede i et par timer, mens lederne fik sig et tiltrængt hvil. Da energi fra frokosten var brugt, var det tid til eftermiddags kage og saftevand. Straks efter gik vi igang med aftensmads lavningen, vi fik super lækrere burgere med næsten alt slags tilbehør. Da opvasken var klaret og der var handlet i biksen, fik Emil besøg og hans forældre havde også medbragt super lækker kage TAK. Vi holdt lejrbål på en af lejrbålspladserne, med en masse gode sange og sketeches.

Aftensmad popcorn

krebs

Posted in Flokken
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver