Dag 5 – Hike og Shelterovernatning

Ulvene blev i dag vækket af en ung og spændstig ko, og kort efter stod de klar og i fin uniform ved flaget. Vi tog morgenen stille og roligt, og igen i dag en lækker omgang havregrød med kanalsukker. Da opvasken var klaret og madpakkerne smurt, drog vi afsted 10 lange kilometer var foran os. Med hjælp fra højt humøret holdt vi frokost pause halvvejs, det blev også tid til en badetur, og der blev lovet is til alle der kom under (alle fik is). Vi påbegyndte den sidste etape af turen med trætte ben, men humøret var stadig højt fordi mætte ulve er glade ulve. Hjemturen bød både på hesteklapning og gravhøjsvisit. Aften lejrbålet var rykket til foran shelteren, der blev uddelt vandreskjold og ristet skumfiduser. Nu ligger alle ulvene i poserne i shelteren og sover sødt til i morgen. foto-7 foto-8 foto-9

Posted in Flokken
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver