Nøddeknækkerløb og flæskesteg over bål

Så blev det tid for den årlige juleweekend, 10 tropspejdere drog afsted mod Birkehytten fredag aften og 12 ulveunger fulgte efter lørdag formiddag. Lørdag eftermiddag var ulve og spejdere Nøddeknækkerløb, de blev delt på blandede hold og skulle løse opgaver og tjene nødder, så gjaldt det om at undgå nøddeknækkeren og få sat nødderne i banken inden holdet gik videre til næste opgave, og til sidst gjaldt det selvfølgelig om at få flest nødder. Efter kage og varm saft var der fri leg, snitning og bålhygge, og flæskestegen blev sat på spid og stegt over bålet. Nogle fra troppen hjalp med madlavningen og da det var blevet rigtig mørkt kunne vi sætte os til bordet og nyde rigtig julemad med rødkål og brune kartofler og selvfølgelig ris a la mande til dessert.

2013-12-01 08.40.34

Søndag morgen vågnede nogen tidligere end andre!!! – og lederne stod op og bagte boller og lavede havregrød til morgenmad.

Formiddagsprogrammet stod på en tur i skoven for at indsamle ting til en juledekoration. Heldigvis har vi skoven som nabo, så vi gik en tur og fandt både gran og kogler, små æbler og mos i alle afskygninger, hvid bark og mørk bark og mange andre spændende ting til dekorationer. Mads savede skiver fra nogle lange stammer ved shelteren og så kom der gang i juledekorationerne og der blev produceret nogle rigtig fine nogen.

2013-12-01 10.39.04  2013-12-01 10.39.29

Solen skinnede og der var også tid til at lege inden frokosten blev indtaget i det fri og turen gik hjem til Amager igen.

Tak til alle der var med – det var en god weekend.

Posted in Flokken, Troppen

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver