MØNSTRING 2023

I denne uge holdte vi traditionen tro den store mønstring og sommer-opstart i Filip Gruppe.

Aftenen startede med et kæmpe spil Trivial Pursuit, hvor alle dystede i kategorier, der krævede forskellige færdigheder og viden. Hele kirkenpladsen blev fyldt af glade spejdere, søskende og forældre, der i blandede hold kæmpede om perlerne. 🔴🟠🟡🟢🔵🟣

Med hep og jubel fra forældre, søskende og med-spejdere fik vi rykket en stor gruppe ulve op til troppen. De var mega seje til at krydse den farlige Waigunga-flod🌊 Vi var også så heldige at kunne rykke fire spejdere fra troppen til seniorne, da de med stor styrke brød gennem kæden af tropsspejdere og blev mødt i en favn af garvede seniore. 🪢

Nu er alle klar til et nyt eventyrligt spejderår i enhederne. Et spejderår hvor vi også byder en ny enhed velkommen i vinteren, når vi starter Bæver op. Bævere er 6-7 år, så hvis du kender nogle i den aldersgruppen, er bæverdammen snart bygget færdigt. 🦫

Det næste højdepunkt i gruppen er vores gruppeweekend d. 9.-10. september i Birkehytten. Temaet for weekenden er Andeby, og det bliver rap-lende skægt! 🦆

Vi i den nye gruppeledelse vil også gerne takke for den opbakning, vi har mødt til vores nye opgave i gruppen. I er altid velkomne til at kontakte os med spørgsmål.

Sommer-spejderhilsner

Mathilde og Julie

Posted in Gruppen
Tags: , , , , ,

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver