Kirken rundt

Ulvene vil her i løbet af marts måned tage et mærke til deres uniform. En af opgaverne er, at komme rundt i kirken. Vi havde fået Stephan, der er kirketjener, til at vise os alle mere og mindre hemmelige rum. Vi startede inde i kirkerummet, hvor Stephan fortalte, ulvene spurgte og Stephan svarede på alle spørgsmålene. Derefter gik vi en tur op i tårnet, først gik vi helt op til klokkerne og Stephan slog på en af de store klokker, så vi kunne høre hvor lang efterklang, der var på et slag. Vi kiggede også ud af vinduerne og kunne se alle de høje huse nede ved stranden. På etagen under var det store ur, som man kan se udenpå tårnet. Derefter kom vi ned til ulvelokalet og der blev ulvene delt op i 3 mindre hold, og gik med Stephan og Julie ind på en gangbro og ind over, som i helt ovenover hvælvingerne i kirken – det var højt oppe og lidt farligt………..men vi fik heldigvis alle ulve med ud igen:-)

2016-03-02 19.40.46

Her er et hold ulve på gangbroen over hvælvingerne

Sidste stop på rundturen var ved orglet, og inde i orgelhuset fik ulvene alle orgelpiberne at se, ingen talte dem, men der var over 200 piber. Stephan viste os hvor mange lyde orglet kunne lave og man kunne spille både med hænder og fødder.

2016-03-02 19.58.02

Stephan ved orglet

Nu tror vi nok vi har set næsten alle rum og hemmelige steder i kirken – tak for rundvisning til Stephan.

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver