Ulvene og kendte spejdere

Her i april kommer ulvene i selskab med kendte spejdere fra hele verden.

I onsdags var vi i selskab med Baden-Powell, den engelske militærmand, der fandt på, at vi kunne være spejdere og at, det kunne være godt og sundt for børn og unge mennesker.

Ulvene var på løb, hvor de prøvede nogle af de aktiviteter, som Baden-Powell havde lavet som barn og ung.

Først skulle de tænde et bål uden, at der blev røg. BP gik på kostskole og holdt af, at være i skoven ved siden af skolen, men det var forbudt for skolens elever, så han måtte tænde bål uden, at der blev røg, så han ikke blev opdaget af lærerne.

2016-04-06 19.24.28

Blå bande tænder røgfrit båæ

Dernæst skulle de iagttage nogle ting, der lå på jorden og finde ud af, hvad der kunne være sket. BP var soldat i den engelske hær og var en af de dygtigste til at finde spor efter fjenden og følge sporene.

Til sidst skulle ulvene lave snigningsøvelse, hvor den ene halvdel af banden var optaget af at spille kort og den anden halvdel skulle snige sig ind på dem. BP kunne godt li’ at iagttage de vilde dyr i skoven og måtte lære sig, at snige sig lige så stille ind på dem.

2016-04-06 19.22.46

Gul bande laver snigningsøvelse

2016-04-06 19.37.24

Rød bande er også dygtige snigere

 

Posted in Flokken

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver