Idrætsdag konverteret til pyjamasdag

Det er vanskeligt at planlægge efter dårligt vej, hjemmefra. Og virkelig dårligt vejr var en forudsætning for en vellykket pyjamasdag, med aktiviteter som ligge-længe-i-teltet-og-lytte-til-regnen-inden-morgenmad, musikquiz, film maraton, spille-center, osv. Men man må virkelig sige at alle forudsætninger var tilstede imorges for en pyjamasdag:

Af flere omgange, formeligt væltede det ned. Først på morgenen, hjulpet godt på vej af lyn og torden. Heldigvis er teltene ganske godt rustet mod regn, og med en lidt forlænget vågne-tid, fik alle mulighed for at nyde regnens trommen, inden vi halv ni satte os til morgenbordet.

Malthe og Cornelius har ansvaret for Pyjamasdagen, og de havde som første aktivitet, forberedt en musik-quiz hvor to hold, på skift skulle stille med en, der udstyret med øre-bøffer nynnede en melodi som holdet skulle gætte. VIRKELIG stor underholdning i fremførelsen, men desværre nok ikke noget der rækker til X-Factor 🙂

Sidst på formiddagen forlod jeg hygge-festen. Vi har planlagt at lave et nyt bålsted ved sommerhuset, som tak for lån. Og materialerne skulle hentes i XL-Byg i Harboøre, hvor jeg havde fået en spejderkammerat til at stille med bil og trailer.

Ja, det vender forkert, men man kan se hvad det er 🙂

Lige inden frokost var granitkantstene og granitskærver kørt til grunden og klar til bål-projektet. Eftermiddagen bød på en tiltrængt gå-tur til Harboøre for at købe toiletpapir (og fylde slikdepoterne) – måske i omvendt prioriteret rækkefølge hvis du spørger seniorerne. Videre (nu med fyldte depoter), blev filmen Ternet Ninja vist, imens regnen fortsat faldt over sommerhuset.

Med næsten halvanden dag inde, og en almindelig trafik i til toiletterne var det nødvendigt med en let rengøring – alle man igang med køkken/opvask, støvsugning, ordne toiletter og oprydning. Det er imponerende, både hvor hurtigt teenagere kan rode, men også, hvor hurtigt de faktisk kan gøre rent og rydde op igen!

Aftenen går på hæld – det regner fortsat, så der er desværre ikke basis for flotte aftenbadnings-billeder. Istedet kan vi afslutte med et par billeder af nogle af dagens sangere. NB! Det ER en hårbørste der benyttes som mikrofon (Ingrids).

Glæder mig til imorgen, hvor temaet er KREATIV og etablering af nyt bålsted.

Posted in Senior
Tags:

Skriv et svar

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

Arkiver